17. oktober 2019
Lørdag d. 1. juni har den afrikanske menighed Arise & Shine inviteret en række andre afrikanske menigheder og kor til et stort fælles musikarrangement i Vejleå Kirke.
Lørdag d. 1. juni har den afrikanske menighed Arise & Shine inviteret en række andre afrikanske menigheder og kor til et stort fælles musikarrangement i Vejleå Kirke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor koncert med gospel og afrikansk sang i Vejleå Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor koncert med gospel og afrikansk sang i Vejleå Kirke
Ishøj - 30. maj 2019 kl. 13:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirkelivet i Danmark præges i stigende grad af migrantmenigheder, der samler udlændinge til gudstjenester på et andet sprog end dansk.

Antallet af udenlandske menigheder skønnes i dag at omfatte mere end 260 og nogle af disse menigheder låner og lejer lokaler i folkekirken.

Den afrikanske menighed Arise & Shine har gennem flere år holdt til i Vejleå Kirke i Ishøj, hvor man samles til gudstjeneste og samvær hver søndag eftermiddag.

Lørdag d. 1. juni har menigheden inviteret en række andre afrikanske menigheder og kor til et stort fælles musikarrangement i Vejleå Kirke, som de kalder "Harmony Voices Gospel Concert". Arrangementet afvikles fra kl. 15-18, hvor der vil være non-stop rytmisk musik og sang leveret af i alt seks kor fra Sverige, England og det storkøbenhavnske område.

- Med koncerten vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed over Guds godhed mod os, siger Joy Larsen, der er præst i Arise & Shine og en af initiativtager til arrangementet.

- Vi kommer fra mange forskellige kirker, men samles ved denne lejlighed for at takke Gud med én fælles stemme.

Arrangementet er ikke kun for folk med rødder i en afrikansk kultur, men er åben for alle, der har lyst til at høre en anderledes og spændende koncert. Der er derfor også gratis adgang, idet der dog vil mulighed for at støtte Menighedens arbejde med en gave undervejs.

Vejleå Kirke ligger på Ishøj Boulevard 1 og der er parkering i kælderen under Kirkehaven med indkørsel fra Ishøj Centervej.