15. december 2017
Som en del af den nye renovering får borgmesteren ny arbejdsplads og flytter fra 2. sal op til et helt nyt kontor på 7. etage.
Som en del af den nye renovering får borgmesteren ny arbejdsplads og flytter fra 2. sal op til et helt nyt kontor på 7. etage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rådhus får et ansigtsløft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådhus får et ansigtsløft
Ishøj - 16. april 2017 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj er en by i rivende udvikling, og den udvikling skal rådhuset nu også være en del af. Derfor har kommunen indledt en omfattende renovering af det gamle rådhus, som vil stå klar i foråret 2019. Det skriver Ishøj Kommune i en pressemeddelelse.

- I de seneste to årtier har mange af vores almene boliger, kommunale bygninger og udearealer gennemgået store renoveringer. Ishøj har derfor fået et flot og moderne udtryk, som vores rådhus naturligvis også skal være en del af, forklarer borgmester Ole Bjørstorp (S).

Dele af rådhuset stammer fra 1978 og har flere steder stadig de oprindelige lofter og belysning. Desuden har rådhuset mange små, mørke kontorer, som står i vejen for tættere samarbejde og kommunikation mellem medarbejderne.Derudover har talrige flytninger og små renoveringer i løbet af årene gjort, at rådhusets etager ikke længere har et sammenhængende udtryk.

Konkret betyder renoveringen blandt andet, at mange kontorer vil få nye lofter og vindueskarme. Desuden vil gamle lysstofrør blive udskiftet, slidte gulve behandlet og døre, vægge og radiatorkasser malet hvide.

- På mange områder har vi en god og moderne arbejdsplads, som vi kan være meget stolte af. Men vi håber, at vi ved at forbedre de fysiske rammer nu kan gøre vores medarbejdere endnu mere glade for at gå på arbejde og give dem bedre rammer for at gøre et godt stykke arbejde, siger Ole Bjørstorp.

Flytter opad
Som en del af den nye renovering får borgmesteren ny arbejdsplads og flytter fra 2. sal op til et helt nyt kontor på 7. etage.

Her vil han sidde side om side med resten af direktionen, og håbet er, at de tæt placerede kontorer også vil give et tættere samarbejde og stærkere strategiske beslutninger.

- Vi kan arbejde mere strategisk og helhedsorienteret ved at sidde fysisk tættere på hinanden. Det betyder blandt andet, at vi hurtigere kan få gennemgået og koordineret tunge sager, fordi vi lynhurtigt kan mødes og tale sammen. Beslutningsprocesserne bliver dermed meget hurtigere, forklarer borgmesteren i pressemeddelelsen.

For borgerne i Ishøj betyder renoveringen, at de kan opleve, at deres sagsbehandlere i perioder får midlertidige kontorer, mens deres egne bliver sat i stand.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk