18. oktober 2019
Da Cemal, den ældste af de tre, modtager et uventet opkald fra deres far, som kræver, at de straks vender hjem til fødebyen, føler han, at han må forsøge at genforene familien.
Da Cemal, den ældste af de tre, modtager et uventet opkald fra deres far, som kræver, at de straks vender hjem til fødebyen, føler han, at han må forsøge at genforene familien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisbelønnet tyrkisk film kan ses i Ishøj Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisbelønnet tyrkisk film kan ses i Ishøj Bio
Ishøj - 28. november 2018 kl. 12:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre søskende Cemal, Kenan og Suzi er gradvist gledet fra hinanden efter, at de flyttede fra den lille landsby Hasanlar, hvor de voksede op sammen. Da Cemal, den ældste af de tre, modtager et uventet opkald fra deres far, som kræver, at de straks vender hjem til fødebyen, føler han, at han må forsøge at genforene familien og overbeviser sin bror og søster om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme.

arrow Læs også: Ishøj hylder café for amputerede og ildsjæl på ældreområdet

De tre må dog snart sande, at det ikke er helt let at skulle forholde sig til fortiden såvel som hinandens særheder.

Nyt tiltag i biografen
Ishøj Bio er så småt i gang med et nyt tiltag i biografen, som arrangeres i samarbejde med frivillige brugere. I det nye år vil der i den sidste weekend i hver måned blive vist en aktuel eller interessant tyrkisk film. Der kan også eventuelt komme børnefilm på programmet.

Tyrkisk Film-weekend planlægges afholdt i månederne januar til juni og august til november. Sommerfuglene er en del af biografens artfilmprogram, og hvis du er interesseret i tyrkiske film, er der en god mulighed for en lille tyvstart her. Du kan følge med på biografens hjemmeside og se mere info samt spilletider på de enkelte film.

arrow Enkel og melodiøs musik til næste 50/50-koncert i Ishøj Kultur Café
24. november 2018 kl. 11:35 Opdateret: kl. 09:27
arrow Gymnasieelev fra Ishøj mister passet for at kæmpe med IS
22. november 2018 kl. 14:19 Opdateret: kl. 14:20