26. juni 2019
Der måtte kæmpes for at få sejren hjem. Afgørende sæt blev således vundet med 26-24.
Der måtte kæmpes for at få sejren hjem. Afgørende sæt blev således vundet med 26-24.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokal til volley-børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokal til volley-børn
Ishøj - 08. februar 2019 kl. 20:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved den årlige pokalfestival for børn og unge, der blev afviklet i Odense, sikrede Ishøjs kids-spillere sig pokalen. I alt otte hold deltog i gruppen, hvor Ishøjs kids spillede sig til finalen. Her var modstanderen Bramming, der gav de unge spillere kamp til stregen.

De tre indledende puljekampe blev spillet om lørdagen, og her var holdet fra Ishøj sikker vinder af alle kampe. Søndagen bød på semifinale - og altså finalen, hvor der for alvor måtte kæmpes for at få sejren hjem. Afgørende sæt blev således vundet med 26-24.

- Spillerne havde en fantastisk kampånd, var fulde af energi og viste virkelig god holdånd og spilleglæde, siger træner Betina Hvass og fortsætter:

- Spillerne var meget opmærksomme i timeouts og fik i øvrigt god opbakning fra de forældre, der var til stede i hallen. Det hele gik op i en højere enhed, og der blev både smashet og blokeret - elementer, vi har trænet ved de seneste træninger. Også overhånds-serverne var sikre, og spillernes selvtillid voksede under hele stævnet. Det lover godt for fremtiden, slutter den stolte træner.