18. juni 2019
Britt Liv Erdmann udstiller i Ishøj.
Britt Liv Erdmann udstiller i Ishøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev karikeret kunst og tegneserieagtige former

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev karikeret kunst og tegneserieagtige former
Ishøj - 18. juli 2018 kl. 12:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Kultur Café kradser i overfladen og lader tabuer kommer frem i næste kunstudstilling.

Britt Liv Erdmann bor på Vestegnen, er autodidakt og har malet siden vinteren 2016. Hendes tilgang til kunst er, at den ikke kun skal være pynt eller til behag. Kunst skal kradse i overfladen og bringe temaer, der normalt er tabubelagte, frem.

Erdmann kredser om temaer fra sit eget liv og maler mennesker, der har påvirket hende på godt og ondt. Resultatet bliver motiver, der kombinerer flere personer, og er malet på en karikeret og tegneserieagtig måde.

Udstillingen er sammensat af flere små serier med hver deres tema. De indeholder ofte forskellige genstande, der symboliserer og hentyder til fortællingerne i malerierne.

Efter at have malet i et år afholdt Britt sin første udstilling, og det gav blod på tanden. Hendes gåpåmod har siden resulteret i udstillinger hver måned i København og omegn.

Denne kunstudstilling kan opleves mellem den 1. og den 29. august på Ishøj Østergade 28. Åbningstiden er alle dage klokken 13.30 til 20 indtil den 15. august - derefter klokken 10 til 20 på hverdage og klokken 14 til 20 i weekender.