18. maj 2021
Det nyoprykkede 1. hold fra Ishøj BK.
gallery icon

Se billedserie

Det nyoprykkede 1. hold fra Ishøj BK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny klub begynder i Sjællandsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny klub begynder i Sjællandsserien
Ishøj - 03. juni 2017 kl. 16:01
Af Jørgen Hansen

Den nye klub Ishøj IF vil begynde i Sjællandsserien.

arrow Læs også: Formand: Om kort tid har vi 1000 medlemmer

Det blev en kendsgerning, da Ishøj BK sikrede sig oprykning efter at have været helt suveræn i Serie 1 og vundet rækken foran Greve og Solrød.

Omkring 400 tilskuere fulgte, at Ishøj BK sikrede sig det ene nødvendige point i kampen mod Vordingborg, som gjorde, at holdet kom op på 54 point. Greve og Solrød har på de næste pladser henholdsvis 46 og 43, dog med to kampe tilbage.

Ishøj BK mangler således at møde Slagelse IK hjemme 3. juni og Vallensbæk ude 10. juni.

Blandede følelser

-Jeg har takket nej til tilbuddet om at fortsætte i den nye bestyrelse i Ishøj IF, så for mit vedkommende var der blandede følelser. Vi startede i minus her i Ishøj BK på kontoen med ca. 120 medlemmer i serie 3 med få hold, hvor jeg nu går af med en kæmpe klub med +500 medlemmer samt et hold i Sjællandsserien med ca. 22 hold i alt i Ishøj BK, dog skal det siges, det ikke er gjort alene, den bestyrelse vi har haft har fungeret rigtig fint fin med Legenderne Murat Kütük og Mustafa Baskaya, siger Ramazan Ünsal, hidtidig formand i Ishøj BK.

Det var tydeligt at se, at gæsternes taktik var at stå kompakt på egen banehalvdel og satse på kontra, men hjemmeholdet vandt 4-1 (1-1), så oprykningen var i hus.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?