2. december 2020
Borgmester Ole Bjørstorp flankeret af nogle af legatmodtagerne.
Borgmester Ole Bjørstorp flankeret af nogle af legatmodtagerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legatpenge til studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legatpenge til studerende
Ishøj - 25. juni 2009 kl. 12:01
Af Mogens Lange

lSHØJ: Syv unge mennesker samt Lokalhistorisk Arkiv i Ishøj var i år de glade modtagere af Hans Lars Andersens legat, hvor hver portion i år var på 7.500 kroner.

Borgmester Ole Bjørstorp uddelte pengene til legatmodtagerne, der var inviteret i Byrådssalen.

- Når det er muligt at uddele så relativt mange penge, er det fordi Hans Lars Andersen var en meget beskeden mand både hvad angår personlig fremtræden og forbrug af penge, sagde han blandt andet.

Og Hans Lars Andersens nøjsomhed er de unge bestemt ikke kede af. Legatet er betinget af, at pengene skal bruges i uddannelses øjemed.

I år indkom der ansøgninger fra 20 unge mennesker, og bestyrelsen besluttede at uddele syv portioner af hver 7.500 kroner.

- Jeg vil håbe, at I sætter pris på beløbet, og at I anvender pengene bedst muligt, sluttede Ole Bjørstorp.

Legatmodtagerne er: Andreas Møller-Nybye, Amani Riad Mohammed Hassani, Kamal Bouloum, Tülay Esin Er, Mathias Mikalsen, Kamilla Joy Olsen, Mona Abdul Wahab Abbas Ghanem.

De unge modtog desuden bøger fra Lokalhistorisk Arkiv og Jens Hansen fra arkivet takkede borgmesteren, og forsikrede, at de nok skal bruge pengene i den ånd, de er givet. Hans Lars Andersen var nemlig selv formand for Lokalhistorisk Arkiv fra 1986-1989.
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?