17. november 2017
Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdens- biblioteket. Sprogene er: arabisk, bosnisk, kroatisk, serbisk, hindi, panjabi, urdu, persisk, tamil, tyrkisk og vietnamesisk.
Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdens- biblioteket. Sprogene er: arabisk, bosnisk, kroatisk, serbisk, hindi, panjabi, urdu, persisk, tamil, tyrkisk og vietnamesisk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læs bøger på alverdens sprog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læs bøger på alverdens sprog
Ishøj - 15. juli 2017 kl. 15:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Når vi har valgt at udskifte vores depoter med nye bøger fra Center for Integration, samt præsentere muligheden for at bruge Verdensbiblioteket, er det for at kunne tilbyde vores brugere et langt mere moderniseret tilbud, der afspejler samtiden, udtaler biblioteksfaglig leder på Ishøj Bibliotek, Heidi Knudsen Rostholm.

Depoterne på Ishøj Bibliotek består af bøger til både børn og voksne, og i samlingen er også film, musik og lydbøger. To gange årligt bliver depoterne udskiftet, og der er på den måde hele tiden nyt at gå på opdagelse i. Nu kan du læse nyt på arabisk, kurdisk, polsk, tyrkisk og urdu.

Verdensbiblioteket

Samtidig med de nye depoter af bøger og andre materialer synliggør Ishøj Bibliotek også muligheden for at bruge Verdensbiblioteket, der byder på kultur fra store dele af verden blandt andet Østeuropa, Mellemøsten eller Indien.

Med Verdensbiblioteket har man adgang til gratis streaming af film, musik og lån af bøger, og der er ingen begrænsninger for, hvor meget der må afspilles på sitet. Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdensbiblioteket. Sprogene er: arabisk, bosnisk, kroatisk, serbisk, hindi, panjabi, urdu, persisk, tamil, tyrkisk og vietnamesisk.

På Verdensbiblioteket kan man også læse omtaler og anbefalinger af bøger, som biblioteket tilbyder i samarbejde med Bibliotekscenter for Integration. Indholdet varierer efter det ønskede sprog.

For at få adgang til Verdensbiblioteket skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på et bibliotek i Danmark.

Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks Bibliotekscenter for Integration.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk