21. november 2017
Ishøj Kommune, Arken og Realdania har nu sendt den 2,2 kilometer lange kunststi i udbud frem til den 24. august. Her kan du se ruten for den 2,2 kilometer lange sti, som skal udsmykkes med kunst. Foto: Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Ishøj Kommune, Arken og Realdania har nu sendt den 2,2 kilometer lange kunststi i udbud frem til den 24. august. Her kan du se ruten for den 2,2 kilometer lange sti, som skal udsmykkes med kunst. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunststi sendt i udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunststi sendt i udbud
Ishøj - 14. juli 2017 kl. 18:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I december 2016 meddelte Realdania, at de støtter etableringen af en kunststi fra Ishøj Station til Arken med 16 millioner kroner, og nu går projektet ind i sin næste fase.

Opgaven med at udforme den 2,2 kilometer lange kunststi er nemlig blevet sendt i udbud, oplyser Ishøj Kommune i en pressemeddelelse.

Projektet er et samarbejde mellem kommunen, Arken og Realdania, og tanken bag er, at stien skal give en tættere forbindelse mellem Ishøjs centrum og Arken.

- Vandreruten til Arken går både igennem et tætbefolket beboelsesområde, en lang tunnel, et stille villakvarter og et område med idylliske naturstier. Jeg glæder mig til at se, hvordan kunstnerne og arkitekterne vil binde disse områder sammen, gøre ruten lettere at navigere i for de besøgende og give dem en god oplevelse ved at fylde byrummet med kunstneriske oplevelser, fortæller Ishøj Kommunes borgmester, Ole Bjørstorp (S), i pressemeddelelsen.

Ishøj Kommune skal selv poste 8 millioner kroner i projektet, og Arken bidrager med kunst til en værdi af 20 millioner kroner.

Udbuddet udløber den 24. august 2017, og efter en længere udvælgelsesproces bliver vinderen af udbuddet udnævnt i juni 2018. Stien forventes at blive indviet i løbet af 2019.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk