16. oktober 2018
Den 24. november kan du oplevede Wafande, som giver koncert i Ishøj Bycenter i forbindelse med Ishøj Kulturnat. Pressefoto
Den 24. november kan du oplevede Wafande, som giver koncert i Ishøj Bycenter i forbindelse med Ishøj Kulturnat. Pressefoto
Foto: Anne Mie Dreves
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat i Ishøj
Ishøj - 18. november 2017 kl. 12:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Koncert med Wafande, teater på biblioteket, forfatterforedrag eller tøjbyttemarked. Aktiviteterne er mange, når der den 24. november fra klokken 18-24 er kulturnat i Ishøj.

Aktiviteterne foregår flere steder i Ishøj By Center blandt andet på Lille Torv, biblioteket og i kulturcaféen, men også Vejleå Kirke byder inden for til kulturnat, oplyser Ishøj Kommune i en pressemeddelelse. Der er gratis adgang til alle aktiviteter, og alle butikker og kulturen i Ishøj holder åben til klokken 24, hvor der inviteres til fælles afslutning ude i byhaven. Her byder arrangørerne på natsuppe, og du kan opleve et laser-lysshow.

Det hele starter klokken 18, hvor konferencieren officielt åbner Ishøj Kulturnat, og en halv time senere giver Wafande koncert på scenen på Lille Torv.

Også kulturcaféen byder på koncerter i løbet af aftenen. Kulturskolen starter med Harblonika og Guitargruppen, og fra klokken 19.15 kan du opleve "Keeping Legends Alive" med Beatlesfortolkninger, og fra klokken 20.30 Michelle Birkballe Trio.

På biblioteket er der først på aftenen fortællinger for børn, derefter en teaterforestilling med Ishøj Teater, som er på besøg, og de voksne kan lade sig underholde med foredrag om Ishøj før og nu. Her kan man også møde forfatter Tomas Lagermann Lundme, der i forbindelse med udstillingen om Michael Strunge fortæller om "Bevæbnet med vinger".

I Vejleå Kirke har Næstehjælperne i Ishøj arrangeret et tøjbyttemarked allerede fra klokken 17, og fra klokken 18 er der fællesspisning med afrikansk mad for 20 kr. Gospelkoret Ice Glory afslutter aftenen i kirken med en koncert klokken 21.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk