21. januar 2019
En af kulturcafeens 25 koncerter er med Søs Fenger, der optræder den 16. februar. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

En af kulturcafeens 25 koncerter er med Søs Fenger, der optræder den 16. februar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturcafe klar med forårsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturcafe klar med forårsprogram
Ishøj - 08. januar 2018 kl. 06:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er forårsprogrammet for Ishøj Kultur Café på gaden. Det indeholder 25 koncerter, otte jazzarrangementer, fem teaterforestillinger, fire gange børneteater, en børnekoncert og tre øvrige arrangementer.

På musiksiden fortsætter 50/50-koncerterne (50 kr. og 50 stk. publikum) og de traditionelle jazzsøndage, og så sætter kulturcafeen gang i et nyt tiltag:

- Her i foråret blænder vi op for et nyt initiativ, som vi har valgt at kalde "Tæt på musikken". Vi starter med to aftener, hvor guitarist Dennis Flacheberg sætter folkekære sangere i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen. Du kan møde Nikolaj Christensen og Charlotte Fich til disse helt eksklusive musikalske oplevelser. Vi er meget spændt på, hvordan publikum tager imod det, siger kulturhusets leder, Jorge Rivera i en pressemeddelelse.

Herudover kommer Steffen Jungersen med det musikalske foredrag 'Rock og Røverhistorier', og guitarlegenden Billy Cross besøger igen kulturcaféen - denne gang med et musikalsk talkshow.

Vinterferien afsluttes med en børnekoncert med Mek Pek, Søn & Onkel Tot. Det er et humoristisk show bygget op over sangene fra 'Åh Abe'-pladerne.

På teatersiden kan man blandt andet opleve forestillingen 'Faldet' fra Får302, et senior stand up show med Jan Hertz og Folketeatrets store familieforestilling 'Peter Pan'.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk