23. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturbrofestival lige om hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturbrofestival lige om hjørnet
Ishøj - 17. maj 2017 kl. 07:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra klokken 12 til klokken 17 på lørdag er der Kulturbrofestival i Vejleåparken med sambaoptog, koncerter og workshops på programmet.

Festivalens hovednavn er i år punjabi-sangeren Anita Lerche, der giver koncert sammen med Dhol United. Anita Lerche spillede også for et par år siden i Vejleåparken, og der bliver derfor mulighed for et gensyn med sangeren, som ifølge arrangørerne for alvor blev kendt som den første kvinde fra vesten, der udgav et soloalbum på sproget punjabi og som netop har været på Billboard top-5 listen i USA med hendes seneste album "Bhajans". Herhjemme har hun sunget i "Vild med dans" og medvirkede i DR2 dokumentaren "Fra Herlev til Bollywood".

Før hun går på scenen klokken 14.30, er der mulighed for at deltage i en punjabi danseworkshop med Bhangra By Christine, der underviser både i Europa og i Indien.

Designer Trine Lindegaard står i år for det kreative indslag på Kulturbrofestivalen i form af store udskårne træfigurer, som skal udsmykkes med et tredimensionelt farvemønster. Det sker i samarbejde med Urban Academy, da de færdige figurer skal udsmykke den røde varmecentral i Østergården.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk