23. oktober 2019
Ulf Johanneson Werre rejser hele kloden som solist på alle de store jazzfestivaler, og nu er turen kommet til Ishøj.
Ulf Johanneson Werre rejser hele kloden som solist på alle de store jazzfestivaler, og nu er turen kommet til Ishøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert på Bredekærgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert på Bredekærgård
Ishøj - 05. juli 2019 kl. 08:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulf Johansson Werre, der til daglig er professor i klaverspil ved Skandinaviens ædste universitet i Upsala Sverige, kommer på besøg på Bredekærgård den 7. juli kl. 13-16.

Foruden at Ulf Johansson Werre ofte i pressen sammenlignes med den fantastiske nu afdøde canadiske jazzpianist Oscar Peterson, er han også kåret som Europas bedste trombonist i 2011,så der er tale om en virkelig kapacitet, der kommer på besøg.

Ulf Johansson Werre er en fantastisk swingende musiker, og det tager kun få minutter før hele publikum swinger med, når han slår tonerne an, og derfor er han ofte pianist bag de store internationale jazzmusikere på verdensscenen.

Grunden til, at man har kunnet booke den ganske dyre solist til Ishøj ,er at han er på gæstevisit til Copenhagen Jazzfestival, der starter to dage før. Her skal han som solist spille fire koncerter med Europas ældste proffesionelle jazzorkester, Kansas City Stompers, som stadig efter 68 år på scenen spiller op til 150 koncerter om året.

Sangerinden Rikke Mølgaard er en af Danmarks mest populære sangerinder. Hun har igennem de sidste to år været med i over 20 tv-udsendelser og været en fast del af Kansas City Stompers de sidste 20 år.

Koncerten foregår på Bredekærgård, Tranegilde Byvej 4 i Ishøj, den 7. juli kl. 13-16.