14. december 2018
Den schweiziske kunstner Ugo Rondinone udstiller blandt andet installationen ?ensomhedens sprog? på Arken fra den 16. december Foto Stefan Altenburger
Den schweiziske kunstner Ugo Rondinone udstiller blandt andet installationen ?ensomhedens sprog? på Arken fra den 16. december Foto Stefan Altenburger
Foto: Stefan Altenburger Photography Zürich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klovne indtager Arken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klovne indtager Arken
Ishøj - 10. december 2017 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 16. december indtager den schweiziske kunstner Ugo Rondinones installation "ensomhedens sprog" Arkens 150 meter lange Kunstakse.

arrow Læs også: Julecirkus i Plantorama for hele familien

Udstillingen er blevet til i tæt samarbejde med Ugo Rondinone, og kunstneren har placeret hvert enkelt værk i et forløb, der inviterer den besøgende på vandring igennem et animeret drømmelandskab, der er befolket af 45 naturtro menneskeskulpturer i fuldt klovnekostume.

- Med få virkemidler iscenesætter Rondinone velkendte figurer og symboler, som en klovn, et træ eller en regnbue, så de forskydes, og vi ser på dem med nye øjne, skriver Arken i en pressemeddelelse for udstillingen.

Foruden "ensomhedens sprog" tæller udstillingen flere signaturværker. Eksempelvis værket "vind måne" fra 2011, som er et seks meter højt træ i aluminium beklædt med hvid emalje og afstøbt efter et 2000 år gammelt oliventræ. Et andet omfattende værk i udstillingen er den store stedsspecifikke installation "kærlighed skaber os" fra 1999, som vil fylde rummet med lys i alle regnbuens farver.

Udstillingen kan opleves til den 30. december 2018.

arrow De ni læsninger
07. december 2017 kl. 05:34 Opdateret: kl. 12:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk