21. oktober 2019
Klubbens frivillige medlemmer samt klubbens nye træner, Marc Molin, vil tage imod gæsterne og skabe de bedste rammer omkring at prøve golfsporten denne dag. Foto: Ishøj Golf
Klubbens frivillige medlemmer samt klubbens nye træner, Marc Molin, vil tage imod gæsterne og skabe de bedste rammer omkring at prøve golfsporten denne dag. Foto: Ishøj Golf
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj gør klar til stor Golfens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj gør klar til stor Golfens Dag
Ishøj - 22. april 2019 kl. 13:34
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj lægger op til, at Golfens Dag søndag 28. april skal blive en stor succes for klubben.

Ishøj Golfklub indbyder til Golfens Dag d. 28. april på Køgevej 275 i Ishøj fra kl. 10:00-14:00. Programmet er bygget op, så gæsterne har mulighed for prøve de forskellige aspekter af golfspillet - at putte, indspil, længere slag på vores range, samt prøve golfspillet på klubbens nihulsbane.

Klubbens frivillige medlemmer samt klubbens nye træner, Marc Molin, vil tage imod gæsterne og skabe de bedste rammer omkring at prøve golfsporten denne dag.

Der vil være golfudstyr til låns på dagen, så bare trop op med dit gode humør. Der vil på dagen også være godt liv i klubben, da der holdes en juniorturnering fra morgenen af.

Operation 36
Der tilbydes et firemåneders prøvemedlemskab på dagen, som inkluderer undervisning fra pro og flere sociale aktiviteter. Ishøj Golf er den første klub i Danmark, som bruger det nye system "Operation 36." Systemet fokuserer på at gøre det så nemt som muligt at lære golf, og det hjælper med, at man fra starten er med i samtalen om par, birdies og eagles.