25. marts 2019
12 piger og drenge meldte sig underne fanerne, da der blev etableret et Ungeråd i Ishøj Volley & Beachvolley / RS Rødovre. Pressefoto
12 piger og drenge meldte sig underne fanerne, da der blev etableret et Ungeråd i Ishøj Volley & Beachvolley / RS Rødovre. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj Volley & Beachvolley opretter ungeråd og trænerråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj Volley & Beachvolley opretter ungeråd og trænerråd
Ishøj - 08. juli 2018 kl. 10:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volleyball: Det handler om engagement, initiativ og ansvarlighed - det handler om at have det sjov i et udviklende fællesskab. Sådan formulerer bestyrelsen i Ishøj Volley & Beachvolley klubbens vision.

Det kræver plads til at afprøve ideer og nye initiativer - og dét forudsætter engagement, ikke alene hos klubbens ledelse, men også hos medlemmerne. Derfor har klubben etableret såvel et ungeråd som et trænerråd, der giver mulighed for større indflydelse.

På et nyligt afholdt møde med klubbens ungdomsspillere præsenterede formanden, Henning Thomsen og bestyrelsesmedlem Kirsten Larsen initiativet for de unge medlemmer. De unge tog rigtig godt imod tankerne, og allerede på mødet kom der adskillige gode emner på bordet - ideer og initiativer, de unge nu skal arbejde videre med.

Ikke mindre end 12 piger og drenge fra Ishøj Volley & Beachvolley og RS Rødovre ønskede at deltage i ungerådet (de to klubber har etableret et holdfællesskab). De unge spillere skal fremover drøfte og formulere deres ideer og ønsker til aktiviteter. Med hjælp fra formanden for ungdomsafdelingen, træner og bestyrelsesmedlem Sohaib Ali, skal ideerne konkretiseres, så de kan præsenteres for klubbens bestyrelse - så blandt andet eventuelle økonomiske aspekter kan komme på plads.

Også trænerne får i den nye struktur øgede muligheder for indflydelse og plads til at afprøve nye initiativer. Klubbens Ligachef, Erling Böttcher, er overordnet ansvarlig for samarbejdet mellem klubbens trænere for såvel Kids, Ungdom, Senior som Liga. Der skal være en rød tråd i arbejdet med spillerne i de forskellige aldersgrupper og på de forskellige niveauer. Der skal være plads til både bredde og elite, til både børn og seniorer, til begge køn og til forskellige etniske baggrunde.

Tanken er, at både ungeråd og trænerråd selv definerer, hvordan arbejdet skal foregå - f.eks. hvor ofte de mødes, og hvilke emner der skal være "på dagsordenen". Bestyrelsen etablerer rammerne og medlemmerne finder ud af, hvordan disse rammer bedst udfyldes, opsummerer formanden og tilføjer:

- Vi glæder os til den videre udvikling i Ishøj Volley & Beachvolley. Jeg er sikker på, at vi med de nye initiativer kommer op i endnu et nyt og højere gear.