21. februar 2020
For 4. år i træk danner Europas største Scania-anlæg på Industribuen 19 i Ishøj rammen om Ishøj Truck Show med udstilling af mere end 200 flotte lastbiler og masser af andre lastbilaktiviteter
gallery icon

Se billedserie

For 4. år i træk danner Europas største Scania-anlæg på Industribuen 19 i Ishøj rammen om Ishøj Truck Show med udstilling af mere end 200 flotte lastbiler og masser af andre lastbilaktiviteter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj Truck Show klar med nye tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj Truck Show klar med nye tiltag
Opdateret 13. august 2012 kl. 13:49
Ishøj - 13. august 2012 kl. 10:23
Af Lene Ploug Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ishøj: I weekenden 1. - 2. september er det igen tid til Ishøj Truck Show.

Europas største Scania-anlæg på Industribuen 19 i Ishøj bliver fyldt med mere end 200 flotte lastbiler og veteranlastbiler, radiostyrede modellastbiler, mad- og øltelte, kræmmerboder og masser af andre aktiviteter for store og små lastbilinteresserede.

I år byder Ishøj Truck show også på levende musik. Leif Kerstein & Countrybandet spiller lørdag kl. 12.00, og senere på dagen kan alle synge med, når 'Kim Larsen Jam' går på scenen kl. 19.00. Søndag giver 'Kim Larsen Jam' den gas igen kl. 12.00.

Endnu en nyhed på programmet i forhold til tidligere er motorsportsopvisning, hvor frygtløse racerkørere træder speederen i bund og kører mere sidelæns end ligeud i hårdtpumpede racerbiler. Opvisningen sponsoreres af handelsvirksomheden Berner, der på sin stand trækker lod blandt publikum om flere ture i passagersædet, så her skulle der være garanti for masser af omdrejninger, larm og dækrøg!

For gæster med interesse for mere almindelige køretøjer deltager VW- og Seat-forhandlerne i Køge og på Amager med en udstilling af de nyeste person- og varebiler, så der bliver nok at se på for folk med diesel og benzin i blodet.