24. oktober 2021
Kalbiye Yüksel har arbejdet på apoteket i Ishøj i 19 år og var en af de første på apoteket med anden etnisk baggrund end dansk.
Kalbiye Yüksel har arbejdet på apoteket i Ishøj i 19 år og var en af de første på apoteket med anden etnisk baggrund end dansk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj Byråd har fået et nyt ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj Byråd har fået et nyt ansigt
Ishøj - 05. juli 2015 kl. 09:57
Af Johnny Gudmand

Kalbiye Yüksel (SF) er et nyt ansigt i Ishøj Byråd, hvor hun i øjeblikket vikarierer for Niels Borre, der er sygemeldt frem til august på grund af en brækket ankel.

Niels Borre er formand for SF i Ishøj, og Kalbiye Yüksel er næstformand og 1. suppleant til byrådet. Hun har været med til to byrådsmøder i formandens fravær, og Sydkysten fik en kort snak med Ishøj-borgeren inden byrådsmøde nummer to.

- Indtil videre vikarierer jeg for Niels frem til 1. august. Jeg har været til ét byrådsmøde foreløbig og skal til byrådsmøde igen i aften. Foreløbig er det de to byrådsmøder, jeg skal være med til i stedet for Niels, fortæller Kalbiye Yüksel, der arbejder som farmakonom på apoteket i Ishøj By Center og i Hundige.

SF'eren er opvokset i Ishøj, hvor hun har gået på Strandgårdskolen og det, der dengang hed Ishøj Amtsgymnasium.

- Jeg er meget glad for at bo her i Ishøj. Vi har alt, for eksempel svømmehallen, stranden og Ishøj By Center midt i det hele. Man møder alle i centret, og mit arbejde på apoteket gør også, at jeg møder rigtig mange mennesker, jeg kender, fortæller Kalbiye Yüksel.

At være med ved et byrådsmøde var en rigtig god oplevelse for den 44-årige farmakonom.

- Det var spændende at sidde dér, hvor alt i ens by bliver vedtaget. Jeg vil gerne være medbestemmende i forhold til min by, og ved det første byrådsmøde lærte jeg lidt om, hvordan det hele foregår, fortæller hun.

SF'eren mener, at det kan give hende god erfaring at vikariere for Niels Borre.

- Jeg stiller op til kommunalvalget i 2017. Det giver noget ekstra, at man har noget erfaring og ikke er helt grøn. For eksempel ved jeg bedre nu, hvor meget tid man bruger på at læse dagsorden og bilag igennem. Man skal også vide noget generelt om de forskellige områder, og der er meget at læse. Ved det første byrådsmøde læste jeg dagsordenen flere gang, så jeg ikke misforstod noget. Jeg kunne godt tænke mig at sidde permanent i byrådet på et tidspunkt, og det er derfor, jeg stiller op til næste kommunalvalg, slutter Kalbiye Yüksel.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?