21. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hent pakker i bycentret i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hent pakker i bycentret i Ishøj
Ishøj - 14. marts 2019 kl. 15:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

PostNord har åbnet en ny Collect Shop hos Vision Tøj i Ishøj Bycenter.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne i Ishøj endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er endnu et skridt mod at tilbyde flest udleveringssteder i Danmark, siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage kl. 10.00-19.00, lørdag kl. 10.00-16.00 samt søndag kl. 11.00-16.00.

- Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os nu også at have pakker til udlevering på hylderne. Det er endnu en god service for vores eksisterende kunder, og vi glæder os til at komme i gang og møde nye ansigter, siger Omar Baioumy, der er indehaver af Vision Tøj i Ishøj Bycenter.

Collect Shoppen hos Vision Tøj er et af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde 2000 udleveringssteder fordelt over hele landet.