18. juni 2019
?FLYV? sætter børnene på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder.
?FLYV? sætter børnene på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder.
Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyv med Teater Patrasket til et poetisk dukketeaterunivers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyv med Teater Patrasket til et poetisk dukketeaterunivers
Ishøj - 04. april 2018 kl. 05:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arthur og Marta er to meget gamle dukkeførere, som har været sammen hele livet. Med en magisk pavillon som omdrejningspunkt, spiller de historien om den stakkels forældreløse dreng Max, der går med længslen efter at flyve. Helt ensom i verden må Max gå grueligt meget igennem, ydmyget på børnehjemmet og udnyttet i cirkus. Lige til han møder girafkvinden Lily og den store kærlighed, der måske giver ham vinger.

arrow Læs også: Lån et menneske og få dine fordomme udfordret

'FLYV' sætter børnene på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder.

Det er en anderledes fortalt historie om mobning og undertrykkelse, og om - til sidst - at turde vove springet til friheden og kærligheden.

Teater Patrasket er et rejsende teater, der turnerer over hele Danmark og en hel del i udlandet.

De laver teater for børn - men mest af alt for mennesker. Med afsæt i børnepublikummet ønsker de at lave teater, der er enkel i sin form og universelt menneskeligt i sit indhold - og som derfor også godt kan ses af voksne.

Du kan se børneteaterforestillingen 'Flyv!' i Ishøj Kultur Café lørdag den 14. april klokken 11. Er du medlem af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Du kan købe billetter til 'Flyv!', sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger, på Billetlugen.dk. Men de billetter, som kræver medlemskab, kan du kun købe i Ishøj Kultur Café, da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Du kan hente giraffolderen på Ishøj Bibliotek, i Ishøj Kultur Café eller læse den på www.ishojbib.dk

arrow Kunstnere åbner dørene
02. april 2018 kl. 10:01 Opdateret: kl. 10:39
arrow Oplev farverig kunst fra lokal kunstner
28. marts 2018 kl. 15:53 Opdateret: kl. 11:21