14. december 2018
Ishøj Gymnastik har atter indledt træningen, og der er mange tilbud. Her er et arkivbillede fra en af foreningens opvisninger. Foto: Ishøj Gymnastik.
Ishøj Gymnastik har atter indledt træningen, og der er mange tilbud. Her er et arkivbillede fra en af foreningens opvisninger. Foto: Ishøj Gymnastik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere nytårstilbud i Ishøj Gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere nytårstilbud i Ishøj Gymnastik
Ishøj - 06. januar 2018 kl. 19:37
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj er klar med flere nytårstilbud. Første træningsdag var tirsdag den 2. januar.

Ishøj har netop ændret kontingenterne på alle foreningens hold, så resten af gymnastiksæsonen kan fås til cirka halv pris.

Så har man givet sig selv nogle nytårsforsætter med at dyrke lidt mere motion, eller har man bare lyst til at få rørt kroppen lidt mere, så er dette en glimrende lejlighed til at tilmelde sig til et af Ishøjs mange hold, som stadig er åbne.

Det kunne for eksempel være: Zumba, yoga, crossgym, funktionel træning, puls og stram op, motionsgymnastik, sprællebasserne, børnegymnastik og meget mere.

Nyt hold
Et nyt hold blev startet onsdag den 3. januar. Det var cirkeltræning, hvor alle kan deltage. Her får man forbedret sin styrke og kondition.

Nu starter man et hold i cirkeltræning, alle kan deltage, og du får forbedret din styrke og din kondition.

Cirkeltræning bliver også kaldt stationstræning, fordi der i træningslokalet er forskellige stationer, hvor man skifter mellem styrketræning og konditionstræning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk