13. december 2017
Der skal etableres en kunststi mellem Ishøj Station og Arken, som skal binde byen sammen ved hjælp af kunst. På billedet kan du se, hvordan ruten kommer til at gå. Pressefoto
Der skal etableres en kunststi mellem Ishøj Station og Arken, som skal binde byen sammen ved hjælp af kunst. På billedet kan du se, hvordan ruten kommer til at gå. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire hold kæmper om kunststi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire hold kæmper om kunststi
Ishøj - 07. oktober 2017 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Kommune, kunstmuseet Arken og Realdania har nu fundet de kunstnere og arkitekter, som skal konkurrere om at bygge den 2,2 kilometer lange kunststi mellem Ishøj Station og Arken.

Projektet har været sendt i udbud, og 27 hold ansøgte om at komme med i konkurrencen, oplyser Ishøj Kommune i en pressemeddelelse. Her lykkedes det for følgende fire hold at gå videre: Schønherr A/S, In Situ ApS og Niras A/S med kunstnerne Morten Stræde og Thilo Frank. Juul og Frost arkitekter A/S og John Pløger med lyskunstner Flemming Brantbjerg og kunstner og professor Claus Carstensen.

Tredje Natur, EKJ Rådgivende ingeniører AS, TN Research v. Boris Brorman Jensen, Fortheloveoflight og kunstner Ingvar Cronhammar. Arkitekt Kirstine Jensens Tegnestue med Marie Nipper og kunstner Jeppe Hein. De fire hold skal nu uddybe deres forslag, som de skal aflevere i december. Herefter udvælger projektets styregruppe de to bedste forslag, inden den endelige vinder offentliggøres til juni.

Projektet har fået navnet 'Arkenwalk' og går igennem forskellige byrum og boligområder og videre ud i kystlandskabet i Ishøj Strandpark. Et af målene for den kunstneriske stiforbindelse er, at den både skal binde de forskellige dele af byen sammen og give borgere og besøgende en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk