19. oktober 2019
Operaen, der er optaget i Sydney Opera House, bliver sunget på italiensk, og filmen har engelske undertekster.
gallery icon

Se billedserie

Operaen, der er optaget i Sydney Opera House, bliver sunget på italiensk, og filmen har engelske undertekster.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 'Figaros bryllup' bliver vist på det store lærred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

'Figaros bryllup' bliver vist på det store lærred
Ishøj - 15. april 2019 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi er i Sevilla, Spanien. Figaro planlægger sit bryllup med Susanna. Den gamle Bartolo forsøger at få Figaro til at gifte sig med husholdersken Marcellina.

I mellemtiden gør greven Almaviva kur til Susanna. Men grevinden og Susanne udtænker en plan, der kan vække Almavivas jalousi. Og så er der den unge Cherubino, der længes efter at forstå, hvad kærlighed virkelig handler om.

'Figaros bryllup' er en af alle tiders mest spillede og elskede operaer. Musikken er vidunderlig, og den dramatiske dybde er bundløs. Operaen, der er optaget i Sydney Opera House, bliver sunget på italiensk, og filmen har engelske undertekster.

Der er mulighed for spisning før filmen fra kl. 18. Menuen følger bryllupstemaet. I biografens foyer er der plads til ca. 60 spisende gæster, så der kan være rift om spisebilletterne. I pausen byder biografen på et glas vin og lidt chips. Billetter til filmen, som bliver vist i Kulturium Biograf i Ishøj den 26. april kllokken 19:30, koster 150 kr., spisning ligeledes 150 kr. - billetter købes på www.ishojbio.dk eller i billetsalget i biografens foyer. Kunder med Guldkort kan få fribillet til filmen.