27. maj 2020
Kæresten Louise Hammerich har lagt en eftersøgning på Facebook, og venner og familie har siden fredag været ude at lede efter Nikolai Dyrner.
Kæresten Louise Hammerich har lagt en eftersøgning på Facebook, og venner og familie har siden fredag været ude at lede efter Nikolai Dyrner.
Foto: privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiefar stadig forsvundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiefar stadig forsvundet
Opdateret 14. januar 2014 kl. 14:21
Ishøj - 13. januar 2014 kl. 09:17
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj: Den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner fra Ishøj er nu forsvundet på femte døgn. Den unge mand, der er selvstændig tømrer, forsvandt sent onsdag aften, efter han havde været hjemme hos en ven i Lyngby, skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Dræbt familiefar begravet

- Han har aldrig gjort sådan noget før. Altså at blive væk uden at ringe. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kan være sket med ham, siger 32-årige Louise Hammerich, der er forlovet med 28-årige Nikolaj Dyrner, til ekstrabladet.

Vennen fra Lyngby har fortalt familien, at de to mænd havde drukket en del alkohol, og at de på et tidspunkt kom lidt op at skændes. Derfor skulle Nikolaj Dyrner have forladt lejligheden. Siden har ingen hørt fra ham.

Nikolaj Dyrner har tidligere været væk i længere tid, men han har altid givet lyd fra sig. Derfor frygter familien, at der er sket noget med ham.

Kæresten Louise Hammerich har lagt en eftersøgning på Facebook.

- Nikolaj er stadig savnet. Senest bekræftede livstegn er lige nu området omkring Lyngby Hovedgade natten fra onsdag til torsdag omkring klokken 03-04. Politiet går nu i gang med at tjekke videooptagelser fra DSB, hvor to personer mener at have set ham fredag aften/nat, skriver kæresten på Facebook.

Københavns Vestegns Politi har i første omgang haft sagen, som nu er overdraget til Nordsjællands Politi.

arrow Ikke flere sigtelser i drabssag
20. januar 2014 kl. 13:28 Opdateret: kl. 13:29
arrow 27-årig fængslet for drab på familiefar i Lyngby
15. januar 2014 kl. 14:23 Opdateret: kl. 14:25
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?