21. januar 2019
Ishøj Volleys DU14 piger holdt juleferie på førstepladsen.
Ishøj Volleys DU14 piger holdt juleferie på førstepladsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De unge er også godt med i Ishøj Volley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unge er også godt med i Ishøj Volley
Ishøj - 10. januar 2018 kl. 20:47
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Volley havde god grund til at gå på juleferie med smil på læben.

Ligaherrerne ligger nummer to i rækken og deltog igen i år i Volleyball Danmarks Final4 pokalgalla. Ungdomsholdene er kommet godt fra start i kampen om Sjællandsmesterskaberne, og de yngste spillere sprudler af energi og spilleglæde til de forskellige kids-arrangementer.

Det var derfor en tilfreds volleyformand, der gjorde klar til at holde julepause.

- Vores herrer har vist, at de hører til i toppen af dansk volleyball, også selvom det ikke blev til finale og medaljer ved pokalgallaen, understreger formand Henning Thomsen.

Efter at have tabt semifinalen til Boldklubben Marienlyst, måtte Ishøjs garder se i øjnene, at det blev en finale mellem netop Marienlyst og de stærke rivaler fra Gentofte Volley. Sidstnævnte vandt finalen og dermed årets pokalmesterskab med 3-1.

Klubbens ungdomshold er i gang med at spille om Sjællandsmesterskaberne; det gælder både DU14, HU14, DU16 og HU16, der efter at klubben har indgået holdfællesskab med RS Rødovre alle er klar med hold i stærke opstillinger. Bedst fra start er DU14 kommet, og pigerne kunne holde juleferie på førstepladsen efter at have slået henholdsvis VK Vestsjælland og Taastrup IK med 2-0.

Medansvar
Formanden for Ishøj Volley & Beachvolley har andet at glæde sig over end det rent sportslige.

- Det er en fornøjelse at stå i spidsen for det store, daglige arbejde, der ydes af trænere, holdledere, forretningsudvalg og bestyrelse, siger Henning Thomsen og fortsætter:

- Klubben er i rigtig god gænge, og jeg glæder mig over, at flere og flere spillere og ledere tager medansvar for aktiviteter og for den udvikling, vi gerne vil stå for. De ældre spillere tager i stigende grad ansvar, for eksempel ved at stå for træningen af de yngre hold. Vores ambition er to trænere til alle hold, så der kan fokuseres på både hold- og individuel træning og på den vigtige information og dialog med spillerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk