16. december 2017
Har du lyst til at danse i din sommerferie? Så er DANSEballaden på Ishøj Kulturskole måske noget for dig. Foto: Ishøj Kulturskole
gallery icon

Se billedserie

Har du lyst til at danse i din sommerferie? Så er DANSEballaden på Ishøj Kulturskole måske noget for dig. Foto: Ishøj Kulturskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dans i sommerferien på Ishøj Kulturskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dans i sommerferien på Ishøj Kulturskole
Ishøj - 14. juni 2017 kl. 05:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du lyst til at danse i din sommerferie?

Så er DANSEballaden måske noget for dig. Over fem dage skal du sammen med to professionelle dansere være med til skabe en koreografi med både seje og smukke dansetrin. Du behøver ikke at have danset før, men du skal være indstillet på en uge med masser af rytme, bevægelse, musik og sjov. Drenge og piger fra 9 til 15 år kan være med på dette sommertilbud, hvor der skal skabes en danseforestilling og knyttes nye venskaber.

På den sidste projektdag - den store DANSEballadedag - skal forestillingen vises for familie og venner i Dansekapellet i København NV, hvor der også vil være en masse andre danseglade børn og unge. Denne dag er en rigtig festlig dag og en super god oplevelse for de medvirkende.

DANSEballaden finder sted mandag den 26. juni til fredag den 30. juni kl. 10-15 på Ishøj Kulturskole. Fredag den 30. juni kl. 16 er det den store DANSEballadedag, hvor dansetrinene skal stå sin prøve på en stor scene foran et publikum af familie og venner i Dansekapellet i København NV.

Man kan tilmelde sig på www.ishojkulturskole.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk