17. januar 2018
De sidste forberedelser er i gang, inden Burger King åbner restauranten i Ishøj den 22. september. Foto: Ishøj Kommune
De sidste forberedelser er i gang, inden Burger King åbner restauranten i Ishøj den 22. september. Foto: Ishøj Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Burger King åbner i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Burger King åbner i Ishøj
Opdateret 20. september 2016 kl. 10:58
Ishøj - 19. september 2016 kl. 16:21
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I april fik de officielt overdraget jorden fra Ishøj Kommune, og den 22. september klokken 10 kan Burger King, som den første tilflytter-virksomhed i erhvervsområdet Winthersminde, byde gæsterne indenfor i den nye restaurant, der ligger i området ved Ishøj Stationsvej og tilkørslen til Motorring 4.

- Vi har længe haft et ønske om at udvide vores forretning med en ny restaurant i Ishøj, hvor der en god blanding af børnefamilier og unge, som vi tror, vil få glæde af, at der nu åbner en Burger King. Ishøj er et spændende område og med placeringen i Winthersminde, ser vi et potentiale, hvor både borgere og besøgende kan få stillet sulten, udtaler Ole Erik Samseth, der er marketings- og kommunikationsdirektør i Burger King i en pressemeddelelse fra Ishøj Kommune.

Også hos kommunen er der glæde at spore over den forestående åbning af restauranten, der medfører 30 nye arbejdspladser.

- Burger King bliver den første tilflytter-virksomhed, der åbner i vores nye erhvervsområde Winthersminde, hvor vi indtil videre har solgt ikke mindre end 126.948 kvadratmeter erhvervsjord. Målet er at skabe vækst og arbejdspladser, og her yder den nye restaurant et bidrag, vi er rigtig glade for, siger Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp i pressemeddelelsen.

Den nye Burger King-restaurant er 450 kvadratmeter stor og har plads til 100 siddende gæster. Derudover rummer den også et indendørs legeland til de små.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk