21. juli 2019
Forestillingen sætter fokus på menneskets polariserede følelsesliv, det bevidste valg og den skønhed, der ligger for vores fødder, hvis vi åbner døren for den.
Forestillingen sætter fokus på menneskets polariserede følelsesliv, det bevidste valg og den skønhed, der ligger for vores fødder, hvis vi åbner døren for den.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneteater om hverdagens uventede magi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneteater om hverdagens uventede magi
Ishøj - 29. januar 2019 kl. 06:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Februar måneds børneteaterforestilling i Kulturium Musikteater er en forestilling for børn på 3-6 år og deres voksne. Sofie Pallesen giver med sit suveræne kropssprog og talent for komik børn et nyt perspektiv på regnvejr, tandbørstning og det bevidste valg.

'JUHU - det er regnvejr' er en poetisk komikboble om hverdagen, hvor ikke engang fantasien sætter grænser. Stykket består af en række fint sammenkædede hverdagsbegivenheder, som børn og voksne genkender fra deres eget liv, og som ofte er grundlag for daglige kriser. For eksempel at skulle op tidligt om morgenen, tage tøj på, spise morgenmad, børste tænder og så videre.

Underfundigt

Forestillingen er nonverbal og fortælles gennem kropssprog og mimik samt gennem et særegent, gennemkomponeret lydunivers skabt af musiker/komponist Sune Skuldbøl Vraa, som har vundet Young Audience Music Award 2013 for bedste musikproduktion for børn i verden.

Den sætter fokus på menneskets polariserede følelsesliv, det bevidste valg og den skønhed, der ligger for vores fødder, hvis vi åbner døren for den.

Der er fortsat ledige billetter til februars forestilling ' JUHU - det er regnvejr', som du kan se i Kulturium Musikteater lørdag den 2. februar 2019 kl. 11. Er du medlem af Girafklubben, er en børnebillet gratis. Du kan købe billetter til 'JUHU - det er regnvejr 'på Ticketmaster.dk sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger.

De billetter, som kræver medlemskab, kan du kun købe i Kulturium Musikteater (det tidligere Ishøj Kultur Café), da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Du kan hente sæsonens giraffolder for foråret 2019 i Kulturium.