25. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afviser kritik: - Vi har hele tiden søgt at finde løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afviser kritik: - Vi har hele tiden søgt at finde løsninger
Ishøj - 24. juni 2021 kl. 11:45
Af Stina Felby Egerup

Efter snart otte år som socialdemokratisk byrådsmedlem forlader Annelise Madsen nu helt partiet, efter hun for nyligt meldte ud, at hun ikke ville være at finde på opstillingslisten til kommunalvalget alligevel.

arrow Læs også: Forlader Socialdemokratiet: - Det har chokeret mig, hvor grimt man har behandlet folk

Hos Socialdemokratiet i Ishøj beklager man Annelise Madsens beslutning.

- Der har jo været konflikter i partiet, men dem har vi forsøgt at løse hele vejen igennem, blandt andet med flere mæglingsforsøg. Så jeg er ked af, hun melder sig ud, men det er jo hendes valg, siger Emil Nissen, der er næstformand hos Socialdemokratiet i Ishøj.

Han er også ked af at læse den kritik, som Annelise Madsen kommer med.

- Jeg kan ikke genkende det billede, hun tegner. Vi har virkelig gjort alt for at skabe et bedre samarbejde og holder flere møder, og jeg fornemmer, at vi har et godt samarbejde med kandidaterne, siger Emil Nissen og fortæller, at han så sent som i fredags havde et møde med Annelise Madsen for at finde en løsning på hendes utilfredshed.

- Men det har hun så ikke ønsket, og det er jeg da ked af, men det er hendes valg. Og jeg ønsker hende held og lykke, understreger Emil Nissen.

Skarp kritik

I en længere pressemeddelelse fortæller Annelise Madsen, at hun blandt andet har besluttet at forlade Socialdemokratiet på grund af de interne arbejdsgange.

- Det har været en meget svær beslutning for én, der har hørt om Socialdemokratisk politik og Ishøjs udvikling helt fra jeg var barn. Men jeg har imidlertid haft svært ved at genkende mine socialdemokratiske værdier i adskillige politiske beslutninger og i meget af vores måde at arbejde på. For mange politiske beslutninger er stemt igennem med snævre flertal i gruppen, fremfor at være baseret på konstruktive diskussioner. Jeg har oplevet, hvordan fordeling af poster har handlet mere om kammerateri og studehandler end om kompetencer, villighed til at bruge den nødvendige tid på opgaverne og stemmetal. Resultatet af dette er at alt for mange beslutninger er blevet truffet af de samme få personer, skriver hun.

Annelise Madsen er datter af tidligere borgmester Per Madsen, og hun var også kandidat til posten som partiets spidskandidat i Ishøj. Den afstemning vandt Merete Amdisen dog stort foran både Ole Bjørstorp og Annelise Madsen.

Nu forlader sidstnævnte så helt partiet, ligesom Ole Bjørstorp tidligere har gjort.

arrow Annelise Madsen vil ikke skrive under: Dropper kandidatur
21. juni 2021 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:44
arrow Kritisk medlem ekskluderet for »partiskadelig virksomhed«
16. juni 2021 kl. 15:23 Opdateret: kl. 15:23
arrow Merete Amdisen om gruppen: Barnligt og hadefuldt
09. juni 2021 kl. 06:40 Opdateret: kl. 12:36
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?