17. oktober 2021
Jørgen Fokdal med den  færdigudviklede brusekabine. Til højre ses styrepanelet  og lige under den finder man  en rød stopknap.  Inde i kabinen er der yderligere to stopknapper, så den badende kan stoppe vandet når som helst.
gallery icon

Se billedserie

Jørgen Fokdal med den færdigudviklede brusekabine. Til højre ses styrepanelet og lige under den finder man en rød stopknap. Inde i kabinen er der yderligere to stopknapper, så den badende kan stoppe vandet når som helst.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomhed på badeeventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhed på badeeventyr
Holbæk - 01. august 2017 kl. 12:54

Jørgen Fokdal er klar til badeeventyr. Adskillige års udviklingsarbejde er afsluttet. Nu skal den sælges - den automatiske brusekabine til ældre og handicappede, som er udviklet af Fokdals firma Bad+ i Holbæk.

- Vi forventer at sælge for omkring fem millioner kroner inden årets udgang, lyder meldingen fra Jørgen Fokdal.

Bad+ er allerede i fuld gang med at geare op fra udvikling til produktion. Salgsafdelingen er styrket, og der er lavet aftaler med en række firmaer, som skal levere dele af brusekabinen. Samling og test skal foregå i Holbæk.

Det hele handler om at kunne give ældre og handicappede et bad, som de i meget vidt omfang selv kan styre, også selv om førligheden ikke er, hvad den har været.

I brusekabinen fra Østerled kan man bade blødt og lunt, siddende såvel som stående.

Et »hygiejne-skyl« direkte nedefra sørger for rengøring af de nedre dele - lidt a la fransk bidét.

Varm luft klarer tørring enefter badet, og når kabinen er tom, har den sit eget rengøringsprogram, som tager kalk og bakterier i én og samme omgang.

Private, som har lyst til en programmerbar brusekabine er også velkomne - prisen starter ved 110.000 kroner plus moms. Men man kan lease.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk