23. januar 2021
Tirsdag eftermiddag udbrød der brand i en transformatorstation i Vipperød, og det medførte strømafbrydelse i en større del af villakvarteret.
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag eftermiddag udbrød der brand i en transformatorstation i Vipperød, og det medførte strømafbrydelse i en større del af villakvarteret.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villakvarter uden strøm efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villakvarter uden strøm efter brand
Holbæk - 24. november 2020 kl. 15:02
Af Morten D. Christensen

En række husstande i Vipperød er tirsdag eftermiddag uden strøm efter en brand i en transformatorstation på Blommehaven.

arrow Læs også: Nødgenerator sikrer strøm til villaområde efter brand

Energiselskabet Cerius', der har den tekniske opgave med at sikre strømforsyningen i området, skriver under »driftsinfo« på sin hjemmeside, at 78 husstande i Vipperød tirsdag først på eftermiddagen er uden strøm.

Ifølge hjemmesiden ventedes problemet løst ved 15-tiden.

Men ved 16-tiden oplyste kommunikationskonsulent i Cerius, Rasmus Carlsen, til sn.dk, at der fortsat var montører på stedet, og at man forventede strømmen tilbage mellem klokken 17 og 18.

Mørklægningen af villakvarteret kommer efter, at der klokken 13.26 indløb melding om brand i en transformatorstation på Blommehaven.

Ifølge Jan Bruun, indsatsleder i Vestsjællands Brandvæsen, opstod branden ved en kortslutning i transformatorstationen. Der var tilsyneladende noget arbejde i gang, da kortslutningen skete.

Jan Bruun oplyste ved 14.30-tiden, at brandvæsnet har afsluttet sin del af arbejdet på stedet. Nu er det så op til Cerius at få genetableret strømmen til de berørte husstande.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk