14. oktober 2019
Musicalen udspiller sig i Los Angeles, hvor en tysk forretningsmand vil omdanne hele Sunset Strip til en »rendyrket og effektiv livsstil«. Handlingen foregår ikke mindst i baren The Bourbon Room, hvor der er levende rockmusik.
gallery icon

Se billedserie

Musicalen udspiller sig i Los Angeles, hvor en tysk forretningsmand vil omdanne hele Sunset Strip til en »rendyrket og effektiv livsstil«. Handlingen foregår ikke mindst i baren The Bourbon Room, hvor der er levende rockmusik.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og foto: Musical med masser af 80'er-rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og foto: Musical med masser af 80'er-rock
Holbæk - 09. april 2018 kl. 09:30
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teatergruppen Elverfolket i Holbæk er i fuld gang med at gøre klar til premieren på Kulturkasernen den 26. april på musicalen Rock of Ages.

Efter at der er øvet på sangene i flere måneder, var der i weekenden første øve-weekend på scenen.

Rock of Ages foregår i Los Angeles og byder på masser af velkendte rocknumre fra 1980'erne med blandt andre Bon Jovi, Europe, Poison, Twisted Sister, Styx og andre.

- Det er en historie med masser af passion, håb, kærlighed og drømme. Og det er en klassisk historie om sex, drugs og rock'n'roll, hvor alt bliver sat på spidsen, siger forestillingens instruktør Cecilie Greiber Alring.

Rock of Ages er Cecilie Greiber Alrings første opgave som instruktør. Men Elverfolket er ikke et nyt bekendskab for hende. Hun spillede første gang med i 2005 i The Chorus Line og siden i Atlantis, Hobitten og Julie C.

I 2014 blev hun færdiguddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Siden har hun arbejdet som musicalperformer i blandt andet cabareter i Aalborg og i Shu-bi-dua The Musical i Fredericia.

- Jeg er også i gang med at koreografere til The Sound of Music på Aalborg Teater. Det er også første gang, og ligesom med instruktøropgaven er det udfordringer på en ny måde. Jeg har i mange år tænkt på, at jeg gerne ville instruere. Og det vil være fedest, hvis jeg kunne få lov at skifte mellem at spille med og at instruere, siger Cecilie Greiber Alring, der i dag bor i København.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk