8. juli 2020
Der blev trænet både muskler og balanceevne, da Holbæk Svømmmeklub søndag inviterede interesserede til at prøve forskellige former for aqua-fitness i svømmecentret i Holbæk Sportsby.
gallery icon

Se billedserie

Der blev trænet både muskler og balanceevne, da Holbæk Svømmmeklub søndag inviterede interesserede til at prøve forskellige former for aqua-fitness i svømmecentret i Holbæk Sportsby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Voksne går da også til svømning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Voksne går da også til svømning
Holbæk - 19. januar 2020 kl. 17:48
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er i sig selv krævende at ligge i planke, lave squats eller tage arm- og mavebøjninger henne i fitnesscentret.

Byt så træningsmåtten på det faste gulv ud med en måtte på vandet, og pludselig er det hele endnu mere udfordrende.

Men det lod omkring 15 mennesker sig ikke skræmme af, da Holbæk Svømmeklub søndag eftermiddag i svømmecentret i Holbæk Sportsby gav interesserede mulighed for at prøve forskellige discipliner inden for aqua-fitness - og altså også den afart, der hedder float fit.

Iført badetøj og masser af mod kæmpede de 13 kvinder og to mænd allerførst med at erobre balancen på de flydende måtter, der dog er fastgjort til de normale baneadskillere i svømmebassinet, så de ligger nogenlunde stille. Enkelte af dem havde prøvet det nogle få gange, mens det for andre var første gang.

- Det udfordrer virkelig udøvernes balance, fordi underlaget er vand og ikke et fast gulv. Men det er samtidig det, der er godt, fordi man får brugt sine knæled, ankelled og hofter. Jeg synes klart, at man får mere ud af at lave fitness på den her måde, siger Sussi Munch.

Hun er koordinator i Holbæk Svømmeklub og instruktør på de aqua-fitness-hold, som svømmeklubben i samarbejde med Holbæk Sportsby udbyder i det relativt nye svømmecenter. Det var hende, der sammen med en anden instruktør, Frederikke Petrine Hansen, gav de 15 nysgerrige 45 minutters gratis prøvetime i float fit.

Søndagens smagsprøver, som også omfattede aqua-fitness puls, hvor deltagerne bevæger sig rundt nede i vandet, var led i DGI's landsdækkende såkaldte »Swim Week«. Hvert år i uge 3 og uge 36 sætter landets svømmeklubber sammen med DGI fokus på det at gå til svømning som motionsform og tilbyder gratis prøvetimer.

Og dét tilbud har mange benyttet sig af i den forgangne uge hos Holbæk Svømmeklub.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt Holbæk-Odsherred mandag den 20. januar.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk