20. november 2018
Omkring 200 optrædende børn, syv lande og fire verdensdele. Der var gang i den i idrætshallen i Mørkøv torsdag eftermiddag. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Omkring 200 optrædende børn, syv lande og fire verdensdele. Der var gang i den i idrætshallen i Mørkøv torsdag eftermiddag. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: 200 elever holdt Jorden Rundt-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: 200 elever holdt Jorden Rundt-show
Holbæk - 09. februar 2018 kl. 09:10
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik fra Sverige og Skotland i nord til Afrika i syd og Japan i øst i idrætshallen i Mørkøv sidst på eftermiddagen torsdag. Omkring 200 elever fra Skovvejens Skoles 0. klasser bød nemlig til et show for forældre, bedsteforældre og søskende. »Jorden Rundt« hed det, og det var skabt i samarbejde med Holbæk Kulturskole.

Forestillingen rummede både sang, musik og dans, og da børnene havde forladt scenen, var der mulighed for at få stillet sulten med for eksempel asiatisk inspireret kylling og svenske kødboller i cafeteriaet.

Forældre havde også del i arrangementet, blandt Andre Angela Ilunga Sangwa, der flygtede fra Congo for fem år siden og nu bor i Jyderup. Hun var kostumedesigner for den klasse, der repræsenterede Afrika.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk