18. oktober 2019
Torben Reinholdt er glad for de nye lokaler i den gamle

Cafax-bygning på Spånnebæk. Her har han plads til sit store lager, og han er tættere på sine kunder i Vestsjælland. 

Foto: Sabine Lai Ovesen
Torben Reinholdt er glad for de nye lokaler i den gamle Cafax-bygning på Spånnebæk. Her har han plads til sit store lager, og han er tættere på sine kunder i Vestsjælland. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestsjællandsk afdeling er rykket til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestsjællandsk afdeling er rykket til Holbæk
Holbæk - 09. juni 2019 kl. 07:00
Af af sabine lai ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den vestsjællandske afdeling af virksomheden Meny Kaffe er flyttet ind i de gamle Cafax-lokaler på Spånnebæk 26 i Holbæk. Her får virksomheden, der blandt andet sælger kaffemaskiner, toiletartikler, køkken- og hygieneartikler til virksomheder, god plads til deres lagerfaciliteter i de 600 m2 store lokaler. Og for ejer Torben Reinholdt betyder det også, at Meny Kaffe nu er tættere på sine kunder og nemmere kan komme på kundebesøg.

- De nye lokaler i Spånnebæk passer perfekt, da vores koncept er meget det samme som Cafax'. Så kaffehuset på Spånnebæk eksisterer stadig. Det har været nemt at overtage lokalerne, og det er nemmere at komme ud og være lokal og synlig for de virksomheder, der ligger i området, fortæller Torben Reinholdt, der flyttede ind i lokalerne den 1. april.

Tættere på kunderne
Torben Reinholdt har ejet Meny Kaffe Vestsjælland de sidste 13 år og har arbejdet i kaffe- og automatbranchen siden midten af 1980'erne. Indtil nu har virksomheden ligget i Tune ved Roskilde. Her voksede han til sidst ud af lokalerne, og han er glad for at være kommet tættere på vestsjælland.

- Vi håber og forventer, at vi kan servicere vores kunder bedre, da vi er tættere på dem. Derudover er disse lokaler bedre rustet til den vækst, vi håber på, hvor vi gerne vil øge kundebasen og opretholde serviceniveauet, siger han.

De har da også allerede fået flere kunder, da Torben Reinholdt ansatte en sælger i december. Til august ansætter han en teknik- og varemedarbejder. I Holbæk er der plads til de omkring 2500 varenumre i Meny Kaffes katalog, hvor deres kunder kan vælge alt fra kaffeautomater til engangsservice over toilet- og hygieneartikler.

- Vi vil gerne være totaltleverandør til virksomheder, så de kun behøver gå ét sted hen. Vi har hele paletten. Vi kan holde styr på deres varebeholdning og fylde op, alt efter hvilken serviceaftale de har. Vi prøver at have et personligt forhold til kunderne, og der er der, vi kan gøre det anderledes, forklarer Torben Reinholdt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk