4. august 2021
Så har Venstre sat holdet. Partiet holder dog en dør åben for at føje flere kandidater til.
Så har Venstre sat holdet. Partiet holder dog en dør åben for at føje flere kandidater til.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har sat holdet til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har sat holdet til kommunalvalget
Holbæk - 15. juni 2021 kl. 10:29
Af Agner Ahm

Venstre er nu klar med 19 kandidater til kommunalvalget i Holbæk Kommune den 16. november. Spidskandidaten, Camilla Hove Lund, har længe været på plads, så ved opstillingsmødet var det de øvrige kandidater, som var i fokus.

På de øverste pladser dominerer de nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen. Rasmus Brandstrup Larsen er nummer to på listen, og nummer tre er Karina Helmer.

Hun er en af dem, som er kommet ind i kommunalbestyrelsen i løbet af valgperioden, nemlig i april sidste år. Så tredjepladsen er en meget klar anerkendelse af Karina Helmers indsats.

Nummer fire er Steffen Kisselhegn, og femtepladsen går til den ene af de to nyligt hjemvendte Liberal Alliancefolk, nemlig Christian Ahlefeldt-Laurvig. Hans LA-følgesvend, Søren Stavnskær, er nummer otte.

Mellem de to kommer VU-formand Freja Hove Andersen - Venstre havde på forhånd reserveret denne plads til Venstres Ungdom. Og syvendepladsen er gået til veteranen Carsten Andersen.

Den fulde liste ser således ud: Camilla Hove Lund, Rasmus Brandstrup Larsen, Karina Helmer, Steffen Kisselhegn, Christian Ahlefeldt-Laurvig, Freja Hove Andersen, Carsten Andersen, Søren Stavnskær, Mikael Vester, Karin Dahl, Charlotte Bay Simonsen, Søren Harboe Rasmussen, Michael Olander Rasmussen, Bent Løvschal, Morten Løvschall, Ove Madsen, Daniel Høstrup Krell, Jan Arild Nielsen og Nils Ulrik Bagge.

Venstre har sideordnet opstilling. Det betyder, at de personlige stemmer er afgørende på valgdagen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk