23. november 2017
Lørdag den 8. april fra klokken 10 til 12 er der  oplysnings- og velkomstmøde for byens tilflyttere.  Mødet foregår i Jyderup Hallen, fortæller Claus Jørgen Sørensen fra foreningen Jyderups Fremtid.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag den 8. april fra klokken 10 til 12 er der oplysnings- og velkomstmøde for byens tilflyttere. Mødet foregår i Jyderup Hallen, fortæller Claus Jørgen Sørensen fra foreningen Jyderups Fremtid.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkomstmøde med børnepasning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkomstmøde med børnepasning
Holbæk - 20. marts 2017 kl. 18:22
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyderups nye borgere bydes lørdag den 8. april velkommen til byen ved et arrangement, der oplyser dem om mulighederne indenfor Jyderups foreningsliv.

- Vi har sørget for børnepasning, så alle får et par gode timer i hallen, siger en af arrangørerne, Claus Jørgen Sørensen, formand for Jyderups Fremtid.

Foreningen Jyderups Fremtid har dannet en projektgruppe, som sammen med Holbæk Kommune arbejder for at nytilflyttede borgere i lokalområdet kan føle sig velkomne. Som start på en ny tradition har gruppen planlagt velkomstmødet lørdag den 8. april klokken 10-12 i Jyderup Hallen.

Byens foreninger er blevet opfordret til at deltage i mødet for at fortælle om deres aktiviteter, så nye borgere kan få et godt indtryk af de mange muligheder, der er i lokalområdet.

Der vil være velkomst ved Holbæk Kommunes borgmester Søren Kjærsgaard og Preben Gajhede fra Jyderup Lokalforum.

- Vi ønsker at tage imod byens nye borgere på en god måde ved at oplyse om, hvor attraktiv byen Jyderup og oplandet er. Det kan tage lang tid at finde ud af, hvad der er op og ned, hvis ikke man kender nogen i området i forvejen, fortæller Claus Jørgen Sørensen.

For at gøre det muligt for de mange nytilflyttede børnefamilier at deltage i arrangementet har man sørget for, at der er gymnastikinstruktører til at passe børnene, som kan hygge sig med sjov leg i gymnastiksalen, imens de voksne hører om foreningslivet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk