16. oktober 2019
Pølsevognen er tilbage på sin plads i bymidten af Holbæk. Foto: Michael Hansen
gallery icon

Se billedserie

Pølsevognen er tilbage på sin plads i bymidten af Holbæk. Foto: Michael Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkendt pølsebar vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkendt pølsebar vender tilbage
Holbæk - 08. november 2018 kl. 07:01
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan igen sætte tænderne i saftige bøfsandwichs eller en ristet hotdog med det hele og skylle det hele ned med en Cocio chokolademælk.

For Københavneriets lukning gør, at indbyggerne i Holbæk atter kan samles om Pølsehusets lækkerier på Ahlgade.

I forbindelse med åbningen i dag, den 8. november, skifter Pølsehuset navn til Pølsevognen.

Den populære pølsebar vender nemlig tilbage på sin oprindelig placering, fortæller ejer Thomas Vestergaard, men det er ikke sket uden sværdslag.

- Det var ikke min oprindelig plan, da jeg helst vil beskæftige mig med Frugtboden i Nygade, men jeg tror på, at det bliver en succes, ellers havde jeg ikke gjort det. Det har ligget pølsesalg i to generationer, og folk efterspørger stadigvæk produktet.

Det bliver dog ikke ejeren selv, som langer pølser over disken. Den opgave har han uddelegeret til et velkendt ansigt af Pølsevognen.

Det er nemlig den tidligere ejer Jette Noer Hansen, som kommer til at have den daglige ledelse, og det er Thomas Vestergaard meget tilfreds med.

- Jette er tilbage som leder af driften. Hun er super dygtig til det, hun laver. Vi har aftalt, at Jette skal have 37 timers arbejdsuge, så hun ikke løber sur i det. Jeg tager mig af regnskaberne og alt det andet papirarbejde, fortæller Thomas Vestergaard.

De nye og gamle kunder af stedet kan forvente, at de populære klassiskere som flæskestegsandwich og lækre pølser atter er at finde på menukortet.

- Vi går tilbage til klassikerne, og vi sænker priserne, så alle kan være med. Det sker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skal være lækkert og hjemmelavet, siger Thomas Vestergaard.

Med det mener han, at oksekødet i burgeren kommer fra slagteren, brødet kommer fra bageriet Vendelbo. Prislejet kommer til at være mellem 15 og 30 kroner alt efter hvilket udvalg, man vælger oplyser ejeren.

Thomas Vestergaard giver stedet to år, før han tager en vurdering af, om det har kunnet betale sig at ændre konceptet og setuppet til det oprindelige udtryk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk