13. november 2019
I morges blev der arbejdet med at placere det lange broelement, der skal gå tværs over Valdemar Sejrsvej, som derfor var spærret for trafik, og det vil vejen i øvrigt være det meste af dagen. Foto: Kaj Ove Jensen
gallery icon

Se billedserie

I morges blev der arbejdet med at placere det lange broelement, der skal gå tværs over Valdemar Sejrsvej, som derfor var spærret for trafik, og det vil vejen i øvrigt være det meste af dagen. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vej spærret af arbejde med bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vej spærret af arbejde med bro
Holbæk - 10. juli 2019 kl. 10:30
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige omkring klokken ni i formiddags var det store element monteret på gang- og cykelbroen over Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

arrow Læs også: Nu sker det - broen åbner

Også de i alt fire elementer på hver side Valdemar Sejrsvej monteres i dag. Men først den 9. august vil broen genåbne for fodgængere og cyklister, så de kan komme fra Tåstrup Møllevej til Tåstrup Byvej, eller omvendt.

Arbejdet med at montere de nye elementer til broen betyder, at Valdemar Sejrs­vej er spærret for trafik, formentlig ind til sidst på eftermiddagen. Opgaven med at placere det lange broelement over vejen gik i gang omkring klokken 7.30. Cirka halvanden time senere var mandskabet helt sikre på, at det lå rigtigt.

På hver af de to sider skal der monteres to elementer, som også bliver løftet på plads fra Valdemar Sejrsvej. Det skyldes, at de er så lange, at der ikke er givet tilladelse til, at blokvognene kan køre ind på de mindre veje. Desuden er der to korte elementer, som på hver sin side afslutter broen.

Alligevel går der altså en måned, før broen åbner igen.

- Først skal der monteres rækværk, og det går i gang midt i næste uge. Når man kan færdes sikkert på broen, skal der lægges akryl ud på overfladen for at gøre den vandtæt. Når akrylen stadig er våd, bliver der desuden strøet gråt sand, som binder, og dermed gør overfladen skridsikker, forklarer Lars Brandt Christensen.

Broen blev fjernet midt i april og skulle efter planen være åbnet igen i går, tirsdag. Forsinkelsen skyldtes, at det viste sig nødvendigt med en totalrenovering af de eksisterende søjler, som bliver stående, mens det fra begyndelsen har været meningen, at broelementerne skulle være nye.

arrow Meget tæt på genåbning af genstridig bro
21. september 2019 kl. 09:03 Opdateret: kl. 16:27
arrow Åbning af bro er udsat igen-igen
16. august 2019 kl. 15:12 Opdateret: kl. 15:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk