27. februar 2020
Terrassen har fået en kraftig opdatering og er blevet lukket af med store panoramavinduer ud mod fjorden. Foto: Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Terrassen har fået en kraftig opdatering og er blevet lukket af med store panoramavinduer ud mod fjorden. Foto: Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varme, ly og udsigt over fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varme, ly og udsigt over fjorden
Holbæk - 14. februar 2020 kl. 20:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den populære restaurant Kabyssen ved havnen har opgraderet sit terrasseområde.

Terrassen, som kaldes for »Dækket«, er på 50 kvadratmeter. Det er nu blevet lukket af med store panoramavinduer ud mod fjorden og forsynet med varmekilder, så her er stuetemperatur. I sommerperioden kan markisen rulles ind, og glasvæggene skubbes til side eller vippes ned.

- Der er kommet rigtigt terrassedæk på herude og hvide duge på bordene, siger Ulrik Wänglund Jensen fra Kabyssen, der glæder sig til at kunne bruge området hele året. - Det er også en fordel, at vi nu kan skærme af mod vind og regn i løbet af sommeren. På den måde kan vi forlænge sæsonen, siger han og forklarer, hvordan besøgstallet hidtil har været meget styret af vejret.

Kabyssen drives i et delt ejerskab med Sidesporet, og leder Kasper Lomholt er også begejstret for nyheden:

- Dækket er et perfekt sted at droppe ind, når man for eksempel er ude at gå med ungerne, og det virker uoverskueligt at skulle indenfor på en café med alt overtøjet, barnevognen og så videre, siger han og fortsætter: - Barnevognen kan stå udenfor for vinduerne, og man kan gå lige ind med støvlerne på og måske nøjes med at linde lidt på halstøjklædet, slår han fast.

Der er plads til i alt 80 gæster i Kabyssen inklusiv det nyistandsatte dæk-område. Ulrik Wänglund Jensen anbefaler, at man bestiller bord.

Her i vinterperioden er der åbent alle dage fra klokken 11 til 21.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk