22. januar 2021
Politiet har ikke kunnet fastslå årsagen til, at en varebil udbrændte i sidste uge og henlægger sagen.
Politiet har ikke kunnet fastslå årsagen til, at en varebil udbrændte i sidste uge og henlægger sagen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varebil gik op i meterhøje flammer: Her er sagen nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varebil gik op i meterhøje flammer: Her er sagen nu
Holbæk - 14. januar 2021 kl. 10:44
Af Morten D. Christensen

Det gik voldsomt for sig, da en varebil parkeret ved en ejendom på Valdemar Sejrsvej brød i brand sent på aftenen mandag den 4. januar. Brandvæsnet kom frem til meterhøje flammer, og varebilen udbrændte fuldstændig.

arrow Læs også: Varebil gik op i meterhøje flammer: Politiet søger løbende mand

Politiet kunne ikke umiddelbart fastslå brandårsagen, men der var mistanke om, at fejl i bilens elektriske installationer kunne være årsagen.

Men det vakte samtidig mistanke om en mulig påsat brand, da vidner havde set en ukendt mand løbe fra stedet umiddelbart efter, at varebilen brød i brand.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrede efterfølgende personen til at henvende sig til politiet, så man kunne afklare hans ærinde på stedet.

Brandårsag ukendt

Efter en nærmere undersøgelse af den udbrændte varebil har politiet nu konkluderet, at man ikke kan fastslå brandårsagen. Derfor er sagen henlagt.

- Vi har henlagt sagen ud fra en formodning om, at der ikke er foregået noget strafbart i forbindelse med branden. Det har ikke været muligt at fastslå brandårsagen, men det tyder ikke på, at den er påsat, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Han tilføjer, at ejeren selv har oplyst til politiet, at varebilen havde haft tekniske problemer i tiden forud for branden.

Ifølge Martin Bjerregaard har politiet ikke hørt fra den person, der blev set løbe væk fra den brændende bil, og det er der heller ikke nogen særlig grund til længere.

- Da der ikke er nogen mistanke om, at branden er påsat, er der heller ikke nogen mistanke mod den person, som vidner så løbe væk, konstaterer politi-talsmanden.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk