17. oktober 2021
Afgørelsen fra Natur- og Miljøklagenævnet vedrørende regulativet for Åmose Å var med til at udløse beslutningen om at overlade arbejdet med vandløbsområdet i Holbæk Kommune til den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij A/S.
Afgørelsen fra Natur- og Miljøklagenævnet vedrørende regulativet for Åmose Å var med til at udløse beslutningen om at overlade arbejdet med vandløbsområdet i Holbæk Kommune til den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij A/S.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandløbs-område overlades til privat firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandløbs-område overlades til privat firma
Holbæk - 08. juli 2015 kl. 14:01
Af Kaj Ove Jensen

Fremover skal det ikke længere være Holbæk Kommunes egne folk, der skal administrere vandløbsområdet i kommunen.

Opgaven er med øjeblikkelig virkning overdraget til den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij A/S, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Det er længere tids utilfredshed fra blandt andet politisk side i Holbæk Kommune, der er kulmineret med, at opgaven ikke længere skal varetages af kommunens egne medarbejdere.

- Flere politikere - ikke mindst i klima- og miljøudvalget - har ikke været tilfredse med den måde, det har kørt på i nogle år. Det gjorde det ikke bedre, at Natur- og Miljøklagenævnet hældte Holbæk Kommune ned ad brættet i afgørelsen om Åmose Å, siger John Harpøth (DF), der er formand for klima- og miljøudvalget.

Afgørelsen om Åmose Å kom i juni, hvor Natur- og Miljøklagenævnet underkendte den fortolkning, som kommunens administration havde vedrørende regulativet for Åmose Å.

Der har længe været uenighed mellem det private Holbæk Ålav og administrationen i kommunen om fortolkningen af vandløbsregulativerne.

Det er den administrative ledelse i Holbæk Kommune, der har truffet beslutningen om den nye organisation på vandløbsområdet. Det sker med politisk opbakning.

Overdragelsen af opgaven til Grontmij A/S betyder, at de tre medarbejdere, der hidtil blandt andet har taget sig af vandløbsområdet, får andre opgaver. Desuden er afdelingsleder for Natur og Vand, Niels Hermansen, blevet afskediget og er fritstillet i opsigelsesperioden.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk