14. december 2018
-Det gav mening at kombinere lamper og gardinder i samme butik, så det har vi gjort, fortæller Karsten Valentin, der her står sammen med Bodil og Bo Christensen der ejer Lampehuset i Jyderup.
gallery icon

Se billedserie

-Det gav mening at kombinere lamper og gardinder i samme butik, så det har vi gjort, fortæller Karsten Valentin, der her står sammen med Bodil og Bo Christensen der ejer Lampehuset i Jyderup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valentin Gardiner er flyttet ind hos Lampehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valentin Gardiner er flyttet ind hos Lampehuset
Holbæk - 14. januar 2018 kl. 08:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helt i trit med tidens trend, har to erhvervsdrivende i Jyderup gjort det muligt for kunderne at se forskellige varegrupper under samme tag.

Valentin Gardiner er rykket fra Lagersalg til Lampehuset, så det er her, man i fremtiden skal kigge efter voksdug, gardiner og sikkerhedsnåle.

- Begrebet »Shop in shop« er moderne, så vi følger trop og gør det nemmere at finde flere forskellige ting til huset, ved at oprette en gardinafdeling her i Lampehuset på Holbækvej, fortæller Karsten Valentin. Han har hidtil haft sin Jyderup-afdeling af Valentin Gardiner hos Lagersalg på Ellebjergvej.

Oplagt samarbejde
Lampehuset er en selvstændig virksomhed, der ligger under samme tag som installationsvirksomheden El-Huset i Jyderup. I butikken forhandles, som navnet antyder, lamper og el-artikler. Men, butikken har også en afdeling med hvidevarer. Da forslaget om at lave en afdeling med salg af tekstiler, solafskærmning og syartikler, blev givet af Karsten Valentin, var Bodil og Bo Christensen ikke længe om at slå til.

-Vi har kendt hinanden i mange år, faktisk helt tilbage fra dengang jeg var medarbejder hos Lagersalg og med til at stifte Kirkebyens Aktivitetforening. Det var før jeg i 1988 købte tekstilafdelingen og dermed blev selvstændig erhvervsdrivende. I 2005 åbnede jeg gardinbutik i Høve og rykkede den for fem år siden til Asnæs, hvor den nu fungere som firmaets hovedafdeling. Det her bliver en slags sattelitafdeling, men både min kone Helle Frederiksen og jeg vil også komme til Jyderup. Helle på fast interval - og jeg, når der er bud efter mig til opmåling og lignende. Afdelingen i Lampehuset kommer også til at fungere som showroom, blandt andet med masser af stofprøver, forklarer Karsten Valentin.

- Ja, og nu kan man faktisk vælge sit gardinstof, og er der en rest tilovers når gardinerne er syet, så har vi en leverandør der gerne producerer lampeskærme i det samme stof, fortæller Bodil Christensen.

Karsten Valentin indskyder at hans samarbejdspartnere, både med gardinsyning og anden solafskærmning, har deres værksteder i Danmark.

- Og der er endnu flere goder ved vores samarbejde, for mange kunder vælger elektrisk fjernbetjent solafskærmning, og så er det jo rart at der er en tilgængelig el-installatør i huset, siger Bo Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk