20. oktober 2018
Den nuværende Nettobutik på Gl. Ringstedvej i Holbæk skal flyttes over på den anden side af vejen. I stedet ønskes der bygget boliger i op til fire etager.

Foto: Peter Andersen
Den nuværende Nettobutik på Gl. Ringstedvej i Holbæk skal flyttes over på den anden side af vejen. I stedet ønskes der bygget boliger i op til fire etager. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Upopulært lokalplanforslag sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Upopulært lokalplanforslag sendt i høring
Holbæk - 10. november 2017 kl. 20:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsigten til boliger i op til fire etagers højde har allerede fået sindene i kog hos nogle borgere i Holbæk. Og de får nu mulighed for at give deres mening til kende over for Holbæk Kommune.

For Holbæk Byråd har besluttet at sende et forslag til en lokalplan i høring for op til 34 boliger på den nuværende Netto-grund på hjørnet af Gl. Ringstedvej og Valdemar Sejrsvej i Holbæk. I det forslag, som nu bliver sendt i høring, er der tilladt boliger i op til fire etager langs Valdemar Sejrsvej.

Langs Gl. Ringstedvej, hvor Netto-butikken nu ligger, tillades der ifølge forslaget boliger i op til to etager.

Naboerne på især Marievej har allerede inden høringen protesteret mod udsigten til at få fire etager høje boligblokke tæt på deres baghaver.

Protesterne viste sig blandt andet i form af indsigelser i forbindelse med høringen om et tillæg til kommuneplanen. Det blev vedtaget af byrådet i juni.

I forbindelse med høringsperioden for boligprojektet holdes der offentligt møde på Holbæk Bibliotek mandag den 4. december.

I byrådssalen undlod Ole Brockdorff (S) og Karen Thestrup Clausen (EL) at stemme.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk