15. oktober 2019
Uno-X på Roskildevej lukker et par dage fra den 11. juni for at genopstå som en endnu nemmere og hurtigere lavprisstation. PR-foto.
Uno-X på Roskildevej lukker et par dage fra den 11. juni for at genopstå som en endnu nemmere og hurtigere lavprisstation. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uno-X bygger ny lavprisstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uno-X bygger ny lavprisstation
Holbæk - 11. juni 2019 kl. 14:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uno-X på Roskildevej 21 i Holbæk står overfor en forvandling. Fra tirsdag den 11. juni og de kommende dage frem vil lavprisstationen lukke ned for brændstofpumperne for at genåbne som en helt ny tankningsoplevelse.

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer, og denne gang er turen kommet til Holbæk.

Når den nye lavprisstation åbner i slutningen af ugen, vil kunderne opleve en moderne tankningsoplevelse. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som mulig.

- I ombygningsperioden vil lavprisstationen lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser, siger Hans Bjerre, der er distriktspartner hos Uno-X i Holbæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk