19. februar 2020
Nina Presskorn-Thygesen er arrangements-koordinator på Strids Mølle. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Nina Presskorn-Thygesen er arrangements-koordinator på Strids Mølle. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unikt traktørsted i skovens dybe, stille ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unikt traktørsted i skovens dybe, stille ro
Holbæk - 07. oktober 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt ude i skoven mellem Jyderup og Svebølle, ligger Strids Mølle på en naturskøn lokation.

Møllen er blevet renoveret og danner nu rammen om traktørstedet Strids Mølle, der byder på gårdbutik, eget køkken, bageri, mølleri, samt kursus og konferencelokaler.

Det har været et travlt år på Strids Mølle, men opstarten af traktørstedet er gået efter planen og stedet tager imod gæster hver uge, fra torsdag til søndag.

- Der er gjort meget ud af at bevare det historiske præg på møllen. Man kan blandt andet, gennem en glasrude, se kværningen af melet, der bruges i bageriet. Alt melet kommer fra Kattrup Gods, som møllen hører under, fortæller Nina Presskorn-Thygesen, der er arrangements-koordinator på stedet.

Egne råvarer

Som melet, er også brugen af godsets egne kødprodukter og andre lokale råvarer prioriteret højt. Både i køkkenets frembringelser og i gårdbutikkens vareudbud.

- Vi bruger vildt, der er nedlagt på godsets egne jorder, og hjælper lokale virksomheder med at sælge deres specialiteter. Det synes vi giver mening, og vi ved at alle produkter er af høj kvalitet, siger Nina Presskorn-Thygesen videre.

Det er muligt at kigge ind for at nyde kaffe og kage på alle åbningsdagene. Torsdag til søndag er der også servering af frokost, og i weekenden er der mulighed for at spise brunch. Vi kan have 50 gæster i caféområdet, så det er en god idé at bestille bord i forvejen, påpeger arrangements-koordinatoren. På alle åbningsdagene kan man naturligvis også købe brød fra bageriet og handle i gårdbutikken.

Arrangementer

Den kommende tid vil det være muligt at deltage i forskellige arrangementer på Strids Mølle. Der bydes blandt andet på madfestivalen »Smag Lokalt«, på et bagekursus og på en dag, hvor man kan se og høre om håndteringen og tilberedning af hjortevildt. Man kommer blandt andet til at se et nyskudt krondyr blive brækket op og forlagt, hvilket betyder renset for indvolde, skåret ud og klargjort til tilberedning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk