10. december 2019
Laurits Bruus: - Vi bør have samme muligheder som børnene og de unge i Holbæk. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Laurits Bruus: - Vi bør have samme muligheder som børnene og de unge i Holbæk. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge ønsker gratis bus til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge ønsker gratis bus til Holbæk
Holbæk - 19. juni 2019 kl. 19:06
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har børnene og de unge fra lokalområderne de samme muligheder for at udnytte faciliteterne i Holbæk, som børnene og de unge fra Holbæk by har? Nej, mener en del unge fra Mørkøv. Der er ikke samme muligheder. Det er nemlig dyrt, hvis man flere gange om ungen skal transportere sig til for eksempel aktiviteterne i Holbæk Sportsby. Derfor ønsker de gratis busser til Holbæk.

Forslaget blev stillet, da 7. og 8. klasserne fra Skovvejens Skoles afdeling i Mørkøv i går var inviteret til dialogmøde med lokalpolitikerne forud for kommunalbestyrelsens møde i Mørkøv.

På dialogmødet gjorde Laurits Bruus fra 8. g på Skovvejens Skoles afdeling Kildebjerg i Mørkøv sig til talsmand for forslaget om de gratis busser.

- Vi unge oplever, at det er i Holbæk, de mange og de store byggerier sker. Holbæk Sportsby er et eksempel. Vi synes, at det vil være rimeligt, at vi kan komme gratis til Holbæk for at have de samme muligheder som holbækkerne, sagde han.

Forslaget blev godt modtaget af flere politikere - der dog også pegede på, at der ikke er penge til at realisere det lige her og nu.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk