18. oktober 2019
Så er der penge til unges teatertræning - fra venstre er det teaterdirektør Kristoffer Møller Hansen, rektor Per Farbøl og kulturchef Brian Ahlquist. Privatfoto
Så er der penge til unges teatertræning - fra venstre er det teaterdirektør Kristoffer Møller Hansen, rektor Per Farbøl og kulturchef Brian Ahlquist. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge får gave på 75.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge får gave på 75.000 kroner
Holbæk - 13. maj 2019 kl. 08:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Drama College, som er en del af projektet Talent Holbæk, har netop modtaget en donation på 75.000 kr. af Sparekassen Sjælland Fonden.

Det fortæller sparekassen i en pressemeddelelse.

Donationen er øremærket til kursusforløbet, Drama College, hvor unge med talent for og interesse i skuespil kan udleve deres drømme om at stå på de skrå brædder.

- Det helt unikke ved Holbæk Drama College er, at eleverne samtidig går på Stenhus Gymnasium og får en gymnasieuddannelse, der indeholder drama på B-niveau. Det betyder, at eleverne får en tæt integreret uddannelse inden for scenekunst, hvor teori og praksis supplerer og forstærker hinanden. Dette giver en meget dyb indsigt i scenekunstens verden, fortæller rektor på Stenhus Gymnasium Per Farbøl.

Kulturchef i Holbæk Kommune, Brian Ahlquist, supplerer, at det betyder meget for Holbæk Kommune, at lokalt erhvervsliv bakker op om projektet:

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk