24. maj 2019
En 18-årig kvinde anmeldte ved 01-tiden natten til lørdag til politiet, at hun kort tid forinden var blevet voldtaget på en P-plads i Holbæk.Foto: Thomas Olsen
En 18-årig kvinde anmeldte ved 01-tiden natten til lørdag til politiet, at hun kort tid forinden var blevet voldtaget på en P-plads i Holbæk.Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung kvinde voldtaget på parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung kvinde voldtaget på parkeringsplads
Holbæk - 21. januar 2019 kl. 10:49
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig kvinde fra Svinninge kontaktede ved 01-tiden lørdag Midt- og Vestsjællands Politi og fortalte, at hun kort tid forinden var blevet voldtaget på parkeringspladsen bag ved Harlekin og Hytten i Nygade i Holbæk.

arrow Læs også: Voldtægtsoffer endnu ikke afhørt

Politiet kørte hurtigt til stedet, hvor de traf kvinden, der blev kørt på Centret for voldtægtsofre på Rigshospitalet i København.

Imens gik betjente i gang med at lede efter spor i området. Det skete blandt andet ved hjælp af hunde.

Kvinden har fortalt, at gerningsmanden var et par år ældre end hende selv, men ellers er politiet meget sparsomme med oplysninger om, hvad kvinden har fortalt.

- Kvinden var meget påvirket af situationen, da vi talte med hende, så vi skal have afhørt hende igen en af de nærmeste dage, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han fortæller desuden, at politiet i forbindelse med sporsøgningen fandt mange forskellige effekter, men hvorvidt nogle af dem kan knyttes til voldtægten, kan han ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Indtil videre er ingen sigtet eller anholdt i forbindelse med sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk