10. juli 2020
Hvis kommunalbestyrelsen følger indstillingen fra klima- og miljøudvalget, skal Fibia nu finde et andet sted til teknikkabinen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Hvis kommunalbestyrelsen følger indstillingen fra klima- og miljøudvalget, skal Fibia nu finde et andet sted til teknikkabinen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulovlig kabine skal formentlig fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulovlig kabine skal formentlig fjernes
Holbæk - 05. februar 2018 kl. 16:10
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klima- og miljøudvalget i Holbæk Kommune har vendt tommelfingeren nedad til en lokalplan, hvis eneste formål er at lovliggøre en teknikkabine på Isefjordsvej i Holbæk. Dermed slipper beboerne i området formentlig for at se og høre på den ulovligt opførte kabine på vejen. For den bliver nemlig med stor sandsynlighed fjernet i år.

arrow Læs også: Enden er nær for upopulær kabine

- Udvalget kan ikke acceptere, at man prøver at lovliggøre noget, som man har lavet fejl på, og som ikke passer ind i området. Og slet ikke, når vi på samme møde besluttede at godkende den ekstra skærpende og bevarende lokalplan for det specielle område derude. Der skal helst være en sammenhæng mellem de to, og der var der ikke, siger John Harpøth (DF), formand for klima- og miljøudvalget, som regner med at Holbæk kommunalbestyrelse vil bakke op om udvalgets beslutning på sit møde senere på måneden.

Beboere er tilfredse
Sagen om teknikkabinen begyndte i 2014, da naboerne opdagede, at teknikkabinen var under opførelse. Siden har sagen taget utallige drejninger, og borgerne har hele vejen i forløbet gjort indsigelser mod kabinen.

Derfor er Jacob Gregersen, som er talsmand for beboerne i området, også tilfreds med, at Holbæk Kommunes klima- og miljøudvalg har sagt nej til at godkende lokalplanen.

- Vi har haft loven på vores side. Og vores hensigt har været at passe på området, som er kendt for den gode byggeskik, siger Jacob Gregersen og fortsætter:

- Vi skylder politikerne en stor tak i denne her sag. Deres beslutning har dels hjulpet os, men den viser også, at demokratiet virker. Man kan henvende sig til politikerne og blive hørt, forklarer Jacob Gregersen.

Læs mere om sagen i dagbladet Nordvestnyt mandag.

arrow Teknikskabe kan muligvis undgås
30. maj 2018 kl. 18:59 Opdateret: kl. 14:48
arrow Fibia må sætte nye teknikskabe op
30. april 2018 kl. 09:11 Opdateret: kl. 09:11
arrow Uvist om teknikskabe er lovlige
19. april 2018 kl. 09:36 Opdateret: kl. 09:36
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk